Ivanjički Javor Matis u okviru 18. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Novom Pazaru gde će odmeriti snage sa istoimenom ekipom.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Mladen Dodić očekuje dobru igru svog tima i rezultat u skladu sa prikazanim na terenu:

’’Očekuje nas odlična ekipa Novog Pazara, koja igra možda i najbolju sezonu u Super ligi. Imali su dugi niz pobeda i na domaćem terenu i na gostovanjima. Taj niz kod kuće su ostvarili i bez prisustva publike, a znamo koliko publika znači ekipi Novog Pazara i nije fraza kad se kaže da je 12. igrač. Međutim, sama ekipa pokazuje izuzetan takmičarski duh, i sa mnogo emocija i energije ulazi u svaki meč. Zato kažem da nas očekuje težak meč protiv motivisanog protivnika, a naš cilj je da ponovimo igru iz prošle utakmice, jer igrom možemo biti zadovoljni, ne i rezultatom, koji nije ispratio igru. To je fudbal, nekad rezultat dođe kao splet okolnosti. Cilj je da ponovimo tu igru i odigramo još bolje u nekim segmentima igre, pre svega u realizaciji, ali i zadržimo disciplinu u defanzivnom bloku i sa dobrom i pozitivnom tranzicijom i pravim odgovorom na tu njihovu energiju. Sa što manje oscilacija i grešaka, sa disciplinom i energijom do fanatizma, od svih igrača, i od onih koji ulaze u igru. Zadovoljan sam kako to rade igrači koji ulaze sa klupe u poslednje vreme, jer utakmicu ne dobijaju oni koji ulaze sa klupe, pravimo takav ambijent i grupu, koja može da odgovori na sve zahteve u svakom trenutku. U finišu se dešavaju povrede i kartoni. Za ovu utakmicu ne možemo računati na Grabeža zbog kartona, Leo Silva još uvek nije spreman za utakmice, a prethodnih dana smo imali problem sa nekolicinom igrača zbog stomačnog virusa. Cilj nam je i mislim da imamo grupu igrača koja može u svakom trenutku da zameni i odigra na još boljem nivou od onih koji su sprečeni. Želimo da odigramo najbolju utakmicu do sada, da igru isprati rezultat i da se vratimo sa pozitivnim rezultatom iz Novog Pazara.’’

Meč 18. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Novog Pazara i Javor Matisa igra se u petak 04. novembra 2022. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Javor Matis