Niški Radnički u okviru 18. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lazarevca, ekipu Kolubare.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Nenad Lalatović ističe da očekuje motivisanog rivala i da je najteže dobiti unapred dobijene utakmice:

’’Igramo protiv Kolubare koja igra u formaciji sa trojicom pozadi. Igraju kontru i polukontru, imaju sjajna krila, vezni red na čelu sa Milojevićem. Protiv Zvezde su izgubili očekivano i dolaze ovde gde će dati sve od sebe. Najteže je dobiti utakmice koje su već dobijene, izbora nemamo, daćemo 120 odsto mogućnosti. Nedostajaće samo Etongu, koji je dobio dva meča suspenzije zbog crvenog kartona u duelu sa Zvezdom. Imamo 16 bodova, poslednja dva kola smo igrali sa Zvezdom i Partizanom i moramo da sakupimo što više bodova u ova dva kola pred pauzu. Na proleće moramo da se pojačamo, sa dva do tri igrača, da budemo tim koji će juriti da uđe u plej-of. Stojim iza svojih reči, imamo velike šanse, ako suđenje bude 50:50.’’

Meč 18. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Radničkog iz Niša i Kolubare igra se u subotu 05. novembra 2022. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Radnički Niš