Kruševački Napredak u okviru 19. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Ivanjici gde će odmeriti snage sa ekipom Javor Matisa.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Dušan Đorđević ističe da je neprijatno podsećanje na prethodni susret sa Ivanjičanima, ali i da se ekipa od tada pojačala i stabilizovala:

’’Neprijatno je podsećanje na utakmicu na domaćem terenu, koju smo izgubili ubedljivo, sa 4:2. Ali, od tada je prošlo dosta vremena, mi smo se u međuvremenu formirali i od tada je vidan napredak u našoj igri u svakom smislu. Eto, primiče se kraj i želja svih nas u klubu, posebno u svlačionici, nas trenera i igrača, je da probamo da završimo na najbolji mogući način. Da će biti lako, neće, jer je Javor u teškoj situaciji, malo težoj nego mi. Od te pobede, o kojoj ne bih više da pričamo, imaju samo još jednu i niz nekih slabijih rezultata, kasnije i promenu trenera. Sigurno da će učiniti sve da nas savladaju. Nadam se da sada već imamo dovoljno kvaliteta i da smo, kao što sam rekao, napredovali u svim segmentima igre i da imamo čime da se odupremo. Ako budemo na našem maksimumu, onda možemo da se nadamo povoljnom rezultatu. Kada su u pitanju ekipe koje su u formiranju, kao što smo mi, bez obzira na razmišljanja drugih, moj stav je da ekipa prvo mora da se stabilizuje defanzivno, da iz čvrste igre prima mali broj golova. U tome smo donekle uspeli. Naredni zadatak, kome naravno posvećujemo vreme od prvog dana je, da što više igrača bude opasno po protivnički gol. Do toga baš nije tako lako doći, ali hajde da verujemo da možemo i po tom pitanju da uradimo nešto u Ivanjici.’’

Meč 19. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Javor Matisa i Napretka igra se u petak 11. novembra 2022. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Napredak