Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 19. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Žarko Lazetić ističe da je protivnik direktan konkurent za visok plasman i da je potrebna kvalitetna partija i maksimalna koncentracija kako bi se stiglo do pobede:

’’Nama mnogo znači što smo posle Partizana pobedili u Kupu i ušli među osam ekipa, tako da nam ostaje da ovaj deo prvenstva, koji je po svim parametrima izuzetno dobar, ne pokvarimo. Dolazi nam ekipa koja je prošlu sezonu završila u Evropi, kao četvrta na teli, i po tome je jedan od naših najvećih rivala, jer je to i naš cilj. Bez obzira na trenutnu poziciju, u koju su dospeli verovatno opterećeni Evropom i nekim nesrećnim porazima, imaju izuzetan kvalitet  i jasno je da su tim za gornji deo tabele. Što se tiče trenera Lalatovića, svoje mišljenje o njemu sam iznosio i pre dve godine kada sam bio u Metalcu. Znam da je izuzetno strastven i posvećen i da svaka njegova ekipa igra na način koji je težak za protivnike. Njegovi timovi su uvek izuzetno agresivni u duel igri imaju brze tranzicije i vidimo da to pokušava i sa Radničkim. Na nekim utakmicama to izgleda veoma doro, izvanredno su parirali Zvezdi  i siguran sam da će i oni na predstojeći meč doći motivisani da pozitivno završe polusezonu. Uveren sam da će utakmica biti dobra, bez obzira što u nju ulazimo opterećeni rasporedom. Protivnik neguje specifičan način igre i treba na to da se adaptiramo. Moramo da se nametnemo u očekivano čvrstoj igri pod pritiskom i duelima, i da budemo onakvi kakvi mi želimo i sa loptom, a posebno posle izgubljene lopte. Siguran sam da će momci dati svoj maksimum i sto odsto koncentracije, jer fizički možda nećemo biti u najboljem izdanju, i da ćemo polusezonu zaokružiti onako kako želimo.’’

Meč 19. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između TSC-a i Radničkog iz Niša igra se u subotu 12. novembra 2022. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK TSC