Zimske pripreme za drugi deo sezone 2022/23 u okviru Mozzart Bet Super lige Srbije započela je i ekipa TSC-a iz Bačke Topole.

Ekipa TSC-a je nakon nešto više od mesec dana pauze započela pripreme za nastavak sezone, kako bi igrači bili maksimalno spremni za prolećnu polusezonu i ostvarili zacrtane ciljeve. Šef stručnog štaba Žarko Lazetić, ovogodišnji dobitnik tradicionalne godišnje nagrade Fudbalskog saveza Vojvodine ”Plaketa za najistaknutijeg šefa stručnog štaba u Vojvodini“, izrazio je zadovoljstvo zbog početka priprema:

’’U utorak smo se okupili na zajedničkom ručku sa predsednikom i upravom kluba i na taj način zatvorili stranicu koja se tiče prethodne polusezone i počeli sa pripremama za novu. Fudbaleri su prošli lekarske preglede i odradili prvi trening. U Bačkoj Topoli ćemo trenirati do 13. januara, za kada je planiran polazak u Tursku na dvonedeljne pripreme. Po povratku, 27. januara, ostaje nam još nedelju dana do početka prvenstva. U januaru ćemo odigrati šest pripremnih utakmica, od kojih dve ovde u Srbiji. Prvu 5. januara sa Spartakom, a 12. januara sa Voždovcem. Na pripremama igramo još četiri utakmice, 15. januara protiv Neftčija iz Bakua, 19. januara protiv mađarskog Debrecina, 22. januara protiv Partizana i  26. januara sa Šturmom iz Graca.’’







Posle jesenjeg dela prvenstva TSC zauzima 3. mesto na tabeli sa 39 osvojenih bodova uz 11 pobeda, 6 remija i 2 izgubljena meča. Početak prolećnog dela šampionata zakazan je za prvi februarski vikend kada će biti odigrani mečevi 20. kola Mozzart Bet Super lige Srbije.

FOTO: FK TSC