Lazarevačka Kolubara u okviru 20. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Surdulice, ekipu Radnika.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Veroljub Dukanac je suočen sa kadrovskim problemima, ali veruje da će igrači koji izađu na teren ostvariti pozitivan rezultat:

’’Nama je u ovom trenutku svaka ekipa u Super ligi po meri, zato što je prvenstvo veoma neizvesno. Svako vidi neku svoju šansu, bilo za borbu za vrh tabele ili za opstanak. Ekipa Radnika iz Surdulice je poslednja na tabeli, ali po meni po igračkom kadru to ne zaslužuje. Imali su veoma turbulentnu jesen, promenili su tri trenera, a sada su vratili svog starog trenera Đorđevića. Očekuje nas jedna veoma neizvesna utakmica, zato što protivnik na neki način hvata poslednji priključak u borbi za opstanak. Svi momci koji su došli u naš tim su divni momci, zbog čega osećam optimizam. Svi su dobro prihvaćeni, a oni su to i zaslužili svojim ponašanjem i svojim karakterom. Malo je problem što su došli relativno kasno, pa nismo imali puno vremena za uklapanje, a ima i nekih povreda. Ima nas dovoljno, pa ćemo svakako napraviti sastav koji može da odigra dobro i koji će dati sve od sebe da napravi pozitivan rezultat. Igrači koji su došli su stvarno dobri igrači, sa velikim rejtingom, ali to na terenu treba da se potvrdi. Mnogo nam je bitan ovaj start, zbog rasporeda koji nas čeka. Pozivam navijače da dođu i da nas podrže.’’

Meč 20. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Kolubare i Radnika igra se u petak 03. februara 2023. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Kolubara