Surdulički Radnik u okviru 20. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Lazarevcu gde će odmeriti snage sa ekipom Kolubare.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Slavoljub Đorđević je optimista, bez obzira na poziciju na tabeli:

’’Na vreme smo krenuli sa pripremama. Uradili smo veliki posao, potrudili smo se da ispravimo dosta grešaka iz prvog dela sezone. Situacija jeste teška, kada se pogleda tabela, ali sigurno je da mi imamo neku računicu i da smo napravili dobar i kvalitetan tim i da ćemo učiniti sve da Radnik ostane u ligi. Pet nedelja rada je iza nas, u Surdulici dve i u Antaliji tri nedelje, pri čemu smo u hodu pravili tim i momci su sve vreme radili maksimalno. Odigrali smo pet kontrolnih utakmica sa jako kvalitetnim ekipama, pri čemu rezultat nije bio u prvom planu, ali smo mogli uvideti da su momci odigrali jako kvalitetno. To govori da su spremni za ulazak u borbu za opstanak. Doveli smo jako kvalitetne igrače koji su nam trebali, od golmana Vukliša, Radulovića, Lazića, Bondarenka i na kraju novog-starog igrača Makarića koji će nam pomoći u efikasnosti. Iako su nas svi otpisali, i mimo trenutnog stanja na tabeli, mi ćemo uraditi sve da stvari popravimo i da pokušamo da ostavimo ovaj klub u Super ligi. Ekipa Kolubare je jedna prava domaća ekipa koja je sve bolje timove pobeđivala u Lazarevcu. Imaju novi tim, doveli su desetak novajlija, kvalitetnih igrača, i verovatno će imati motiv da pred svojom publikom upišu tri boda. Ja opet ponavljam, mi ćemo sa druge strane učini sve da se iz Lazarevca vratimo kući neporaženi, posvećeni jedinom cilju za sada, opstanku.’’

Meč 20. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Kolubare i Radnika igra se u petak 03. februara 2023. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Radnik