Kragujevački Radnički 1923 u okviru 20. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Voždovca.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Dejan Joksimović i pored svih problema tokom priprema veruje da je njegov tim spreman da uspešno započne prolećnu polusezonu:

’’Pripremni period, nažalost, nije protekao u skladu sa našim očekivanjima, s obzirom da smo tokom boravka u Antaliji imali velikih problema sa virusom i povredama igrača. Takođe, bilo je i nekih neplaniranih odlazaka igrača, koje smo, po mom mišljenju, uspešno nadomestili dovođenjem par zaista kvalitetnih pojačanja. Smatram da spremno dočekujemo start prolećnog dela prvenstva i nadam se da ćemo biti za nijansu bolji nego jesenas. Voždovac je jedna mlada, talentovana i veoma organizovana ekipa u svom fazama igre. Samim tim je jasno da nas očekuje još jedna teška i zahtevna utakmica u kojoj moramo da pružimo svoj maksimum kako bismo došli do tri željena boda. Potrudićemo se da istaknemo neke naše vrline i prednosti u odnosu na ekipu Voždovca i verujem da će nas to, uz podršku publike, dovesti do pozitivnog rezultata u sutrašnjoj utakmici. Evidentno je da su se u odnosu na jesenju utakmicu obe ekipe u međuvremenu dosta promenile. Naravno, taj nesrećan poraz samo može da predstavlja motiv više za nas da dođemo do pobede u predstojećem susretu. Voždovac je ekipa koja je ostvarenim rezultatima u prvom delu sezone zaslužila maksimalan respekt. O kvalitetu njihovog tima dovoljno govori podatak da su nedavno imali trojicu ili četvoricu igrača u sastavu reprezentacije Srbije na prijateljskoj utakmici protiv selekcije SAD. Što se nas tiče, spremni smo i orni da uspešno odgovorimo prvom prolećnom izazovu. Dosta će nam naravno značiti i podrška naših navijača i ta njihova energija sa tribina. Nadam se da će nas poslužiti vremenski uslovi i da će tribine stadiona ’’Čika Dača’’ biti ispunjene u zavidnom broju, a na nama je da učinimo svoj deo posla i pobedom obradujemo naše verne pristalice.’’

Meč 20. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Radničkog 1923 i Voždovca igra se u subotu 04. februara 2023. godine, sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: FK Radnički 1923