TSC iz Bačke Topole u okviru 20. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Novom Pazaru gde će odmeriti snage sa istoimenom ekipom.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Žarko Lazetić očekuje dobru igru svog tima i najavljuje veliku borbu:

’’Ovo su bile naše treće zajedničke pripreme i to je naša najveća snaga. Neću da tvrdim kako nikada nisu bile bolje i uspešnije, to će pokazati vreme i rezultati u maju.  Kada budemo svodili račune videće se koliko su bile uspešne. Verujem da  će utakmica u nedelju, prva posle tromesečne pauze, biti  teška i specifična, pogotovu što svako prvo kolo krije brojne nedoumice. Verujem da ćemo uspeti da igramo bolje nego u prvom delu sezone, iako smo svesni da neće biti lako. Pokušali smo da se dobro spremimo za nastavak prvenstva koji će svakako biti specifičan. Novi Pazar je izvanredan protivnik, ima odlične igrače na čelu sa novim trenerom, za koga smatram da im se sjajno uklopio u celinu, kako svojim karakterom, tako i po ambicijama. Nikome ne bi bilo lako da prvo kolo, još u zimu, igra protiv Novog Pazara. Da smo mogli da biramo to sigurno ne bi bilo tako. Sa druge strane verovatno  ni mi njima nismo najpoželjniji gost i uz sve komplimente protivniku spremni smo da se fudbalski ’’pobijemo’’ i da tražimo svoje šanse. Pretpostavljam da neće biti velike i lepršave igre, ali sigurno će biti uzbudljivo, borbeno i napeto. Iako u ovom trenutku nismo najspremniji i nemamo tempiranu formu, pokušaćemo da damo svoj maksimum i mislim da smo dovoljno dobri da odigramo  kvalitetnu, mušku, utakmicu i da će to biti dovoljno za pobedu.’’

Meč 20. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Novog Pazara i TSC-a igra se u nedelju 05. februara 2023. godine, sa početkom u 16:30 časova.

FOTO: FK TSC