Šef stručnog štaba Radnika, Simo Krunić, ostaje na klupi surduličkog tima, a odmah po povratku obavio je prozivku igača i održao trening sa ekipom.

Prozivkom igrača i prvim treningom danas je i zvanično započeo proces priprema ekipe Radnika za novu superligašku sezonu. Surduličane je okupio šef stručnog štaba Simo Krunić koji će na veliko zadovoljstvo uprave kluba nastaviti započeto i u sezoni 2017/18.

Prisutne je pozdravio i predsednik kluba Stanislav Tončev koji je u svom obraćanju istakao da očekuje ostvarenje takmičarskih ciljeva:

’’Drago mi je da će vas sa klupe predvoditi čovek čije znanje i iskustvo trebate iskoristiti u što većoj meri kako biste bili što uspešniji. Nadam se da ćemo u predstojećoj sezoni zajedno izboriti i ostvariti takmičarske ciljeve koji između ostalog podrazumevaju i opstanak u ovom rangu takmičenja, barem kroz plej-aut, a uz malo više sreće i još bolje organizacije, i u plej-of, zašto da ne.’’


FOTO: fk-radnik.com

U nastavku obraćanja predsednik Tončev je istakao da očekuje i afirmaciju mladih igrača, da Radnik postane ekipa koja je pogodna za njihov razvoj. Takođe, istakao je i da žali što među prvotimcima Radnika neće više biti Trifunovića koji će igrati u lučanskoj Mladosti. Tom prilikom mu je ispred uprave kluba poželeo sreću u nastavku karijere.

Pristupilo se potom i prvom treningu, a poznato je da će ekipa prvi deo priprema odraditi u Surdulici. U tom periodu radiće se na angažovanju novih igrača, a plan je da budu odigrana i dva kontrolna susreta. Prvi će biti odigran već u utorak na niškom Čairu, protiv domaćeg Radničkog, sa početkom 11:30 časova. Drugi susret Surduličani će odigrati protiv bugarske ekipe Levski iz Sofije, na stadionu reprezentacije Bugarske, u petak od 18:00 časova.

FOTO: fk-radnik.com