Beogradski Voždovac u okviru 23. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Nikola Puača je optimista pred ovaj duel, bez obzira na iskustvo i kvalitet protivničkih igrača:

’’Očekuje nas duel protiv rivala koji je nešto drugačiji u odnosu na dosadašnje protivnike u ovom prolećnom delu sezone. Radi se o timu koji poseduje iskusne igrače, koji su napravili dobre karijere, uz to imaju i mlade, talentovane fudbalere, koji već pokazuju određeni kvalitet. To govori u prilog tome da su neugodna ekipa, međutim, bićemo spremni za tu utakmicu. Pripremamo se maksimalno ozbiljno, kao i za svaku drugu. Naše ambicije se ne menjaju, očekujemo da se od rane faze utakmice nametnemo kao neko ko će kontrolisati igru i to je nešto čime se vodimo u trenažnom procesu i kako želimo da igramo u svakom meču. Sigurno neće biti lako u toj nameri, ne smemo da odustanemo u nekim izazovnim momentima, moraćemo da budemo i strpljivi, međutim, očekujem da pokažemo pomak u samoj igri. Ambicija nam je da željenom igrom ostvarimo naš cilj, a to je pobeda.’’

Meč 23. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Voždovca i Mladosti igra se u četvrtak 23. februara 2023. godine, sa početkom u 16:30 časova.

FOTO: FK Voždovac