Ivanjički Javor Matis u okviru 24. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Lazarevcu gde će odmeriti snage sa ekipom Kolubare.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Mladen Dodić priželjkuje revanš za poraz u duelu sa Lazarevčanima odigran u prvom delu sezone:

’’U prvom delu Kolubara je odavde odnela bodove i svi bismo voleli da im se revanširamo za taj poraz. Takmičarska su ekipa, umeju da igraju na rezultat, to su pokazali i ovog proleća. Pobeda od po 1:0 u gostima pokazuju da su ekipa koja zna da se takmiči i sačeka svoju šansu. Te njihove šanse dolazile su iz prekida i oba gola za te pobede postigli su glavom posle prekida. Igraju dugo u istom sistemu, dobro u njemu funkcionišu, sa brzim transformacijama, gde dominira brzina u navalnom redu. Imaju dosta kvaliteta, što potvrđuju iz utakmice u utakmicu. Posebno su uspešni na domaćem terenu, ali su pokazali da i u gostima uzimaju bodove, što su pokazali i u Ivanjici. Želimo da damo maksimum i dođemo do pozitivnog rezultata. Sve osim poraza je pozitivan rezultat, jer je svaki bod bitan. Svesni smo da tako razmišlja i protivnik. Naravno da smo ih analizirali, jedna su od retkih ekipa koja u ligi igra sa trojicom, odnosno petoricom u poslednjoj liniji. Moramo taktički odgovoriti zahtevima, neutralisati njihove dobre strane i pokušati da naš potencijal u tranziciji iskoristimo i postignemo gol, jer se vrlo retko dešavaju utakmice bez golova, kao u Kragujevcu. Milošević i Tojčić su van konkurencije, tako da sa istim snagama kao u prethodnom kolu odlazimo u Lazarevac.’’

Meč 24. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Kolubare i Javor Matisa igra se u četvrtak 02. marta 2023. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Javor Matis