Fudbaler Vojvodine će od kompanije Mozzart dobiti i 50.000 dinara da uruči kao pomoć u humanitarne svrhe, kome god on bude smatrao da treba.

Dugo se pričalo o Dejanu Zukiću kao velikom talentu Vojvodine, nagoveštavao se njegov “bum”, ali od te bombe samo se povremeno viđao bljesak. Nikako ta prava eksplozija.

Nešto se, izgleda, u njemu prelomilo tokom zimskih priprema, jer su mu se partije drastično popravile u odnosu na bledu jesen u Mozzart Bet Super ligi. Protiv Radnika, iako Vojvodina nije pobedila kod kuće (1:1), Zukić je odigrao odličnu utakmicu, došao je čak do Indeksa 254, što mu je bio ubedljivo najveći u sezoni.

I to je bio samo nagoveštaj sjajne partije na Čairu. Vojvodina je pregazila Radnički (4:1), a Dejan Zukić je bio najsjajnija zvezda utakmice sa dva postignuta gola. Imao je 79 odsto tačnih pasova, tri osvojene lopte i na koncu, novi rekordni Indeks – 257.

Novi trener Radoslav Batak je malo pomerio Zukića unapred i mladi fudbaler mu se odužio možda i najboljom partijom u karijeri u Mozzart Bet Super ligi, a Vojvodina je prodisala.

Odličnog takmaca za zvanje Igrača kola Zukić je imao u Tarasu Bondarenku, dvostrukom strelcu za Radnik protiv Voždovca (2:0), ali je na stranu fudbalera Vojvodine prevagnula ipak težina utakmice, pobeda nasred Čaira.

Izvor: Mozzart Sport