Novosadska Vojvodina u okviru 25. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Voždovca.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Radoslav Batak ističe da ekipa ima još puno toga da unapredi i da nikako ne sme da potcenjuje protivnike:

’’Kratko i jednostavno, očekivanja su da pokažemo da smo izvukli pouke iz nekih prethodnih utakmica. Kao neko ko je sa strane posmatrao mečeve želim da budemo što direktniji i što opasniji po gol rivala. Voždovac je bolje rangiran na tabeli od našeg prošlog protivnika i moramo da shvatimo da smo mi tek na početku, ali moramo da ponovimo sve dobre stvari, a da loše svedemo na minimum i da iskoristimo taj prostor za napredak koji imamo i u fazi odbrane i u fazi napada. Spremni smo, orni, ali i svesni značaja ove pa i svake utakmice da grabimo samo ka vrhu. Bilo bi prepotentno da nas Voždovac ne interesuje kao protivnik, jer retke su ekipe koje su uzeli bodove na ’’krovu’’. To je ekipa koja je školovana, poletna i mlada i ima poseban teren. Imaju u ekipi dobro poznata imena iz beogradskih ekipa, ali i iz naše škole, jer su tamo Pantović, Nešković, tako da kao i uvek, moje ekipe ne smeju da ulaze u meč potcenjivanjem protivnika. Pristup u Nišu je bio nešto što smo očekivali i o čemu svakodnevno razgovaramo, da bismo znali koliki je značaj karaktera. Svaki put kada damo sve od sebe, pozitivan rezultat bude posledica svega toga. Ja sam tu da iko pomisli da je sada nešto lakše ili rasterećenije. Drago mi je što posle utakmice u Nišu nije bilo preterane euforije, znači da su svi svesni da imamo kvalitet da ostvarimo još bolje rezultate i da to u većini slučajeva zavisi isključivo od nas. Nemanja Nikolić je dobio posekotinu na nezgodnom mestu, gde je operisao tetivu, ali se uspešno vratio zahvaljujući našem doktoru Vukosavu i vratio se redovnim obavezama. Kabić je odradio prvi trening, a videćemo danas koliko je u mogućnosti da pruži. Jedino nećemo moći da računamo na Vitasa zbog žutih kartona i on je jedini koji neće konkurisati za ovu utakmicu.’’

Meč 25. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Voždovca i Vojvodine igra se u nedelju 05. marta 2023. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Vojvodina