Ivanjički Javor Matis u okviru 25. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Mladen Dodić ističe da nema puno vremena za razmišljanje o porazu u prethodnoj rundi i da komšijski derbi ima veliki značaj:

’’Nemamo vremena da žalimo, jer nas u ponedeljak očekuje komšijski derbi sa Mladošću. Dugi niz godina vlada rivalitet između naša dva kluba. Očekuje nas zahtevna utakmica od velikog značaja za jedne i za druge. Mladost je pružila bolje igre nego što rezultati govore, tri utakmice su izgubili u poslednjim minutima. Biće oslabljeni i jedni i drugi, mi bez duže vremena povređenog Miloševića i Tojčića i suspendovanog Gojkovića, koji se nalazi u odličnoj formi, gosti bez teže povređenog golmana Samčovića. Prethodna dva meča dobro smo odigrali, ali bez rezultatskog učinka. Pred nama su tri najvažnije utakmice, moramo se maksimalno zalagati, svi biti mobilni i rezultat staviti ispred svega.’’

Meč 25. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Javor Matisa i Mladosti igra se u ponedeljak 06. marta 2023. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Javor Matis