Novosadska ekipa Mladost GAT u okviru 25. kola Mozzart Bet Super lige Srbije dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog.

Pomoćnik u stručnom štabu domaćeg tima Miljan Filipović ističe da serija loših rezultata nije poremetila atmosferu i očekuje težak duel sa ekipom koja se takođe nalazi u rezultatskoj krizi:

’’Specifična situacija, biće to duel dva kluba koji se nalaze u rezultatskoj krizi. Oni imaju svoje probleme, mi svoje. Zacrtali su na startu sezone borbu za plej-of, mi za opstanak, a trenutno smo i mi i oni daleko od tog cilja. Ima još puno da se igra, još puno bodova je u opticaju i mislim da ćemo dati sve od sebe da napravimo dobar rezultat. Momci dobro rade, dobro treniraju, lepa je i pozitivna atmosfera u svlačionici. Znamo da je šef dao ostavku, om je to uradio sa ciljem da se ekipa trgne, da se pojavi neka nova energija. Svi su željni pobeda i bodova, a mislim da nam je do sada najviše falio taj faktor sreće. Nadam se da će sve krenuti u pozitivnom smeru kada je u pitanju naš klub i mislim da ćemo davanjem svog maksimuma doći do cilja. Znamo koliko ljudi voli ovaj klub i bilo bi nam mnogo lakše kada bi došli na tribine.’’

Meč 25. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Mladosti GAT i Radničkog iz Niša igra se u ponedeljak 06. marta 2023. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Mladost GAT