Beogradski Partizan u okviru 25. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lazarevca, ekipu Kolubare.

Šef stručnog štaba crno-belih Igor Duljaj osvrnuo se prvo na dobre i loše utiske vezane za igru tima u večitom derbiju, a potom pozvao navijače da podrže njega i ekipu:

’’Što se tiče večitog derbija, pozitivna stvar je drugo poluvreme gde je tim fizički dominirao. Imali smo dosta šansi, što je izuzetno važno protiv protivnika kao što je Crvena zvezda. Negativna stvar je što smo ušli dosta stegnuto u utakmicu, brzo smo gubili loptu, što je Zvezda uspela da iskoristi na početku utakmice. Utisci su se slegli, to je završena priča i svaka sledeća utakmica je za nas najvažnija. Svaki igrač mi je potreban, ozbiljno računam na sve, samo na taj način možemo da idemo napred. Analizira se svaki protivnik, ali mnogo mi je važnije kako ćemo mi ući u tu utakmicu. Sada se bavim samo svojom ekipom, to mi je mnogo važno. Pozivam na mobilizaciju navijača, da nas bude što više na stadionu, jer to meni mnogo znači, a značiće i ekipi.’’

Meč 25. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Partizana i Kolubare igra se u sredu 08. marta 2023. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: FK Partizan