Fudbaler Crvene zvezde će od kompanije Mozzart dobiti i 50.000 dinara da uruči kao pomoć u humanitarne svrhe, kome god on bude smatrao da treba.

Golgeterski mršavo kolo Mozzart Bet Super lige. Na osam utakmica postignuto je samo 11 golova, napadači kao da su prespavali 25. rundu prvenstva.

To samo ne važi za Aleksandra Pešića. Napadač Crvene zvezde bio je pravi na pravom mestu. Derbi kola igrao se u Bačkoj Topoli, gde crveno-bele ni TSC nije uspeo da zaustavi. Prvak Srbije, koji će sasvim sigurno odbraniti trofej, prošao je uspešno i kroz ravnicu (2:1) i to najviše zahvaljujući Pešiću.

Oba gola Crvene zvezde delo su iskusnog napadača, koji je došao do sume od deset pogodaka u šampionatu i grabi ka vrhu liste strelaca. Sada je za tri gola “kratak” u odnosu na Rikarda Gomeša, koji je u ozbiljnoj krizi, kao i ceo Partizan.

A, mogao je Pešić još i bolje, imao je pet šansi na utakmici, po zvaničnoj statistici, te je bio u prilici i da upiše makar het-trik, mada i ovako može da bude zadovoljan učinkom.

Pešiću je ovo drugi put u sezoni da je proglašen za Igrača kola i time se pridružio Rikardu Gomešu i Nikoli Štuliću. Za sada niko nije upisao het-trik.

Izvor: Mozzart Sport