Subotička ekipa Spartak Ždrepčeva krv u okviru 26. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Mladosti GAT.

Pomoćnik u stručnom štabu ’’golubova’’ Savo Pavićević zadovoljan je prikazanom igrom u prethodna tri kola, ali upozorava da igrači ne smeju da ’’polete’’:

’’U poslednjih par utakmica uradili smo neke dobre i pozitivne stvari. Pohvalio bih naše momke koji su se izdigli iz teške situacije. Verovali su nam koliko smo i mi verovali u njih. Momci su izneli profesionalno ove poslednje tri utakmice. Ova ekipa može i vredi mnogo više i to je sada jedna prava slika Spartaka. Sada idemo u jednom pravom smeru, ali momci ne bi trebali da ’’polete’’. Mi smo sada samo utabali jednu stazu i pred nama je mnogo teškog rada i teških utakmica. Samim tim sutrašnja utakmica nam donosi puno toga. Dolazi nam Mladost GAT, dobra ekipa koja igra dobar fudbal i mislim da nemaju sreće koliko zaslužuju. Međutim, mi gledamo samo na nas i momci moraju da shvate da nas očekuje izuzetno teška utakmica ako ne budemo odigrali kao u poslednja tri kola. Nama su tri boda jako važna i verujem da ćemo ih sutra osvojiti.’’ 

Meč 26. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Spartaka ŽK i Mladosti GAT igra se u subotu 11. marta 2022. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK