Ivanjički Javor Matis u okviru 26. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Surdulici gde će odmeriti snage sa ekipom Radnika.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Mladen Dodić ističe značaj predstojećeg duela u borbi za opstanak u elitnom rangu:

’’Još jedna u nizu najznačajnijih utakmica i svaka do kraja će biti takva. Značaj ove utakmice je poseban, jer se radi o direktnom konkurentu za opstanak. Radnik je u zimskom prelaznom roku doveo novi stručni štab, dobro se pojačao, dobro je krenuo u drugi deo prvenstva. Kvalitetna su, takmičarska ekipa, znaju da igraju na rezultat. Vrlo teško primaju golove, ali imaju i ofanzivni potencijal, i iz igre i iz prekida. Očekuje nas težak duel, i zbog značaja i zbog kvaliteta protivnika, ali se nadam da smo u prošlom kolu izvukli pouke. Iz prvog poluvremena kako ne treba da igramo i dozvolimo protivniku da nam napravi velike probleme, a iz drugog kako treba da izgledamo u svakoj utakmici, sa pravom energijom i pravim odnosom. Cilj nam je pozitivan rezultat i razmišljanje svih ekipa je da je rezultat u prvom planu, ali se pokazalo i u našim prethodnim utakmicama da moramo prikazati i dobru igru da bismo došli do rezultata. Tojčić i Milošević ponovo treniraju i svi igrači osim Dolmagića konkurišu za grupu koja treba da iznese ovaj meč.’’

Meč 26. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Radnika i Javor Matisa igra se u nedelju 12. marta 2022. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Javor Matis