Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 26. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Lazarevcu gde će odmeriti snage sa ekipom Kolubare.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Žarko Lazetić ističe da će rezultat zavisiti od toga ko će nametnuti svoj stil igre:

’’Gostujemo pravoj domaćinskoj ekipi koja je osamdeset odsto svojih bodova uzela na domaćem terenu. Imaju iskusne igrače koji znaju da promene ritam utakmice, da je kontrolišu i povedu u smeru koji žele. Glavna bitka će se voditi u tome što ćemo mi želeti ritam i intenzitet, dok oni utakmice kontrolišu na drugačiji način. Neće nam biti lako u Lazarevcu, videćemo ko će kome uspeti da se nametne, a od toga će zavisiti uspeh utakmice. Više problema da motivišem igrače imao bih da smo u prošlom kolu pobedili. Ovako su momci ostali uskraćeni za nešto što je izgledalo da im pripada i što su zaslužili. Zbog toga verujem da će na teren uspeti da prenesu dobru reakciju koji su imali i na treninzima. Mislim da smo spremni, pogotovu  jer nam je potrebna potvrda dobrih igara koje smo do sada pružali.’’

Meč 26. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Kolubare i TSC-a igra se u ponedeljak 13. marta 2022. godine, sa početkom u 16:30 časova.

FOTO: FK TSC