Surdulički Radnik u okviru 27. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Partizana.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Slavoljub Đorđević ističe da od svojih igrača očekuje da budu hrabri i da pokušaju da naprave iznenađenje:

’’Partizan je na utakmici protiv Mladosti iz Lučana pokazao da izlazi iz krize. Odigrali su odličan meč, kontrolisali dešavanja na terenu i postigli tri gola. Sigurno da se vidi pečat novog trenera, Igora Duljaja, koji je uspeo da podigne ekipu. Mislim da je nepotrebno govoriti o tome ko je favorit. Mi u Beograd dolazimo da pokušamo da se predstavimo u najboljem svetlu i uhvatimo zalet za ono što nas očekuje do kraja sezone, a to je grčevita borba za opstanak. Trudim se da rasteretim moje igrače maksimalno, mada mi je jasno da im nije lako, jer su pod velikim pritiskom i svaka utakmica nam je moranje i borba za goli život. Protiv Javora smo imali mnogo prilika koje nismo iskoristili i upravo je to posledica tenzije i pritiska pod kojim igraju moji igrači. Da se ne nadam iznenađenju ne bismo ni putovali za Beograd, fudbal je zanimljiv upravo zbog toga što se dešavaju iznenađenja. Da bismo došli u situaciju da se nadamo nečemu na stadionu u Humskoj igrači Radnika moraju da igraju iznad svojih mogućnosti i da nas, pored toga, pogleda i sreća. A sreću treba zaslužiti, ona ne dolazi slučajno. Nemamo šta da izgubimo, ali možemo mnogo da dobijemo u slučaju pozitivnog rezultata. Igramo utakmicu koju prati cela fudbalska javnost. Naš rival poseduje izvanredan individualni kvalitet u svim linijama tima. Imaju mnogo igrača koji jednim potezom mogu da reše utakmicu, moraćemo da budemo maksimalno koncentrisani u svakom trenutku. Izaći ćemo hrabro na teren i sigurno se nećemo unapred predati.’’

Meč 27. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Partizana i Radnika igra se u petak 17. marta 2023. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Radnik