Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 27. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lazarevca, ekipu Kolubare.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Aleksandar Stanković veruje da će navijači pružiti podršku igračima tokom čitavog susreta i da će još jednom poslati lepu sliku iz Novog Pazara:

’’Dosta dobro smo parirali Crvenoj zvezdi u Beogradu, ali momci su se emotivno ispraznili i doživeli previsok poraz u finišu. Neki su pokazali, pre svega sebi, da ravnopravno konkurišu onima što su trenutno van stroja. Cilj je da nastavimo tamo gde smo stali protiv Radničkog 1923 i vratimo se pobedama. Filipović je odsustvovao sedmicu, a Nikčević pune tri. Sigurno je da nisu na zavidnom takmičarskom nivou, ali dobro je što su tu. Ostao je još samo Nenad Gavrić. Verujem da će nam se priključiti tokom pauze i da ćemo opet biti kompletni. Nisam u to vreme bio na ovoj poziciji, ali imam informacije o meču u Lazarevcu. Najbitnije je da otvorimo na pravi način, da povedemo. Priželjkujem da budemo dobri kao u većem delu meča protiv Crvene zvezde u Beogradu, da igrači ne odustanu od nekih stvari. Nadam se brzom pogotku, a onda bi sve bilo lakše. Voleo bih da još jednom pošaljemo lepu sliku iz Novog Pazara, o čemu pričaju fudbalski radnici širom zemlje. Očekujem da imamo podršku tokom devedeset minuta, u šta ne sumnjam. Mi ćemo htenjem i zalaganjem dati sve od sebe da obradujemo publiku.’’

Meč 27. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Novog Pazara i Kolubare igra se u subotu 18. marta 2023. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Novi Pazar