Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 27. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog.

Pomoćnik u stručnom štabu ’’golubova’’ Savo Pavićević veruje da će njegova ekipa pokazati sav svoj kvalitet i da će uspeti da stigne do sva tri boda:

’’Očekuje nas možda i najbitnija utakmica u ovom delu polusezone. Radnički je kvalitetna ekipa koja u svojim redovima ima kvalitetne pojedince, dobre igrače.  Znam ih sve, pošto sam tamo bio saradnik Radoslavu Bataku sa Zoranom Repcem, gde smo ostvarili dobre rezultate. Mi smo ekipa koja će sigurno izaći maksimalno jako. Drago mi je da su momci posle Kupa radili jako dobro i vidimo da su svi pozitivno naelektrisani i da jedva čekaju da počne utakmica u nedelju. Poštujemo protivnika, ali sam ubeđen da ćemo pokazati sav svoj kvalitet koji posedujemo. Niš poštujemo, ali mi idemo na tri boda.’’

Meč 27. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Spartaka ŽK i Radničkog iz Niša igra se u nedelju 19. marta 2023. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK