Kruševački Napredak u okviru 27. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Dragan Perišić je umereni optimista pred duel sa liderom šampionata:

’’Nakon utakmice u Kragujevcu jako mi je bila važna reakcija ekipe u Subotici. Igrači su shvatili koliko je bitan način ulaska u utakmicu i želja i uspeli su da ostvare pobedu. Što se tiče Crvene zvezde, rezultati i pozicija na tabeli dovoljno govore o kakvoj ekipi se radi. Mi ćemo dati sve od sebe da odigramo izuzetan meč, a uslov da se nadamo nečemu je da svih 11 igrača koji izađu na teren, ali i oni koji će šansu čekati sa klupe, budu na 100 odsto svojih kapaciteta. Imamo pravo i želju da verujemo da možemo da napravimo pozitivan rezultat, jer u ovom trenutku svaki bod nam je veoma važan. Verujem da će biti dosta navijača na tribinama, što je dodatan plus, jer svaki igrač voli i ima dodatan motiv pred punim tribinama. Na osnovu pozitivnog rezultata iz Subotice i dobre energije, daćemo sve od sebe da odigramo perfektno, na taj način i zaslužimo faktor sreće i, zašto ne,  i da pobedimo.’’

Meč 27. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Napretka i Crvene zvezde igra se u nedelju 19. marta 2023. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Napredak