Lazarevačka Kolubara u okviru 28. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Veroljub Dukanac istakao je da je pauza od dve nedelje izuzetno prijala njegovoj ekipi, kao i da očekuje izuzetno tešku utakmicu i rovovsku borbu:

’’Pauza nam je izuzetno prijala, jer smo u nju ušli sa puno problema sa povredama. Otišli smo na Zlatibor i tih ped dana iskoristili da oporavimo igrače. Ekipa Napretka je pre početka prvenstva važila za ekipu koja će figurirati za gornji deo tabele. Međutim, nekim po meni iznenađujuće lošim rezultatima koje su vezali došli su gotovo u situaciju da se bore za opstanak. Prethodne dve utakmice su rešili na najbolji mogući način, što im daje za pravo da mogu da igraju sa svakim. Očekujem jednu tešku utakmicu, ne samo zato što Napredak traži bodove koji su im neophodni u poslednja tri kola ovog dela prvenstava, već zato što su naše utakmice uvek sa njima bile jako neizvesne. Napredak je protivnik koji protiv nas uvek igra čvrsto, jako i bukvalno će biti rovovska borba na terenu koji je u prilično dobrom stanju. Mislim da su momci prvenstveno svojim odnosom prema grbu i dresu Kolubare zaslužili da im se publika oduži i dođe u velikom broju na stadion u petak.’’

Meč 28. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Kolubare i Napretka igra se u petak 31. marta 2023. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Kolubara