Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 28. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti.

Novi šef stručnog štaba gostujućeg tima Davor Berber ističe da veruje u igrače koji su mu na raspolaganju i da trenutna pozicija na tabeli nije plod slučajnosti:

’’Ne možemo da se oslonimo na povređene i bolesne. Ozbiljno računam samo na one koji su zdravi. Gledaću da od njih izvučem maksimum, a da ne kukam. Verujem u momke, imaju kvalitet i nisu slučajno na šestom mestu. Nadam se pozitivnom rezultatu, iako respektujem rivala. Uglavnom je Mladost sastavljena od starijih igrača. Nastojaće da iskoriste svaku situaciju, pokušaćemo da ih sprečimo u tim namerama. Milorad Kosanović je iskusan trener, kojeg veoma poštujem i cenim. Probaće da nas ’’prevare’’ na njegovo znanje. I njima i nama predstoji devedeset minuta, pa ćemo da vidimo. Moramo da sprečimo prekid i igru domaćina u tranziciji. Svaki pad koncentracije može da bude koban po nas, jer Mladost je ozbiljna ekipa. Nisu dobili nijednu od prethodnih osam utakmica u prvenstvu, pa se nadaju da će od nas da krenu. Potrudićemo se da im to ne dozvolimo.’’

Meč 28. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Mladosti i Novog Pazara igra se u petak 31. marta 2023. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Novi Pazar