Beogradski Voždovac u okviru 28. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Ivanjice, ekipu Javor Matisa.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Nikola Puača ističe da je pauza prijala njegovim igračima i da očekuje da se nametnu od početka i odigraju utakmicu u skladu sa planom:

’’Pauza nam je dobro došla posle nekoliko gostovanja, putovanja, osvežili smo se. Prošli vikend smo iskoristili da odigramo dve kontrolne utakmice, napunili smo baterije i uželeli smo se takmičarskih utakmica. Ulazimo u ciklus od tri meča u narednih nedelju dana. Borićemo se da već u prvom dođemo do nova tri boda, ali ne očekuje nas ni malo lak zadatak. Vidi se da su se posle zimske pauze podigli, kako organizaciono, tako i rezultatski. I dalje su u neugodnoj poziciji koja im stvara određeni pritisak i sigurno neće doći sa ’’belom zastavicom’’. Disciplinovani su, imaju individualni i kolektivni kvalitet, u svakom trenutku znaju šta rade i zbog svega toga su ekipa za svako poštovanje. Međutim, i mi smo u dobrom momentu u poslednjih nekoliko kola. Težićemo da se nametnemo od početka utakmice, da kontrolišemo dešavanja na terenu i uz sprovođenje našeg plana igre dođemo do pobede.’’

Meč 28. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Voždovca i Javor Matisa igra se u subotu 01. aprila 2023. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Voždovac