Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 28. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Surdulici gde će odmeriti snage sa ekipom Radnika.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Žarko Lazetić očekuje još jedan pozitivan rezultat, ali i upozorava na kvalitet rivala:

’’Uvek nam je bilo teško da igramo u Surdulici, ne samo zbog terena i uslova koji tamo vladaju,  već i zbog  kvaliteta njihovih igrača koji su izuzetno organizovani defanzivno i dobri u igri napred jedan na jedan. Uspeli su da se izdignu iz teške pozicije u kojoj su bili, najviše zahvaljujući mom kolegi Đorđeviću koji je pokazao veliku hrabrost kada se vratio u Radnik. U momentu kada su na polusezoni  imali samo osam bodova njemu je uspelo da ekipu praktično uvede u zonu plej-ofa. Od njegovog dolaska golove su primali gotovo uvek iz prekida, jedino im je Partizan dao gol iz igre. Opasni su u prekidu i u tranzicijama, pri tom imaju izvanrednog golmana koji uspeva da odbrani mnoge protivničke šanse. O njihovom kvalitetu govori činjenica da su uspeli da pobede Partizan, što nas upozorava da veoma ozbiljno shvatimo utakmicu. Do sada nismo imali probleme u pristupu utakmicama i u poziciji smo koja je veoma dobra, a siguran sam da će momci uraditi sve što je u njihovoj moći da što duže ostane tako. U našem pristupu se ništa neće menjati u preostalih deset utakmica, želimo da sve zavisi od nas i na svakom meču ćemo pokušati da igramo našu igru, da mi utičemo na dešavanja na terenu i da od prvog minuta igramo fudbal za koji smatramo da će nam doneti rezultat.’’

Meč 28. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Radnika i TSC-a igra se u nedelju 02. aprila 2023. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK TSC