Surdulički Radnik u okviru 28. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Slavoljub Đorđević nada se da će njegov tim uspeti da napravi još jedno veliko iznenađenje:

’’Iza nas su dve nedelje pauze zbog obaveza reprezentacija, tokom koje smo se trudili da osvežimo igrače, unapredimo neke detalje u igri i pripremimo se za sve ono što nas očekuje u nastavku sezone. Ostvarili smo veliku pobedu protiv Partizana u prethodnom kolu, međutim, još uvek ništa nismo postigli. Nema dileme da je reč o velikom trijumfu, jednom od najvećih u istoriji kluba. Dobili smo mnogo na planu samopouzdanja i elana za nastavak borbe za opstanak. Ali, svaka pobeda pa i ova naša vredi tri boda, bez obzira koliko bila značajna. Mi smo i dalje u opasnoj zoni i, ako hoćemo da uspemo u ovoj misiji i izborimo opstanak, moramo još bolje i još više da radimo. U goste nam dolazi trenutno drugoplasirana ekipa TSC-a, koja ima velike ambicije. Pokriveni su na svim pozicijama, imaju izuzetne pojedince koji u svakom trenutku jednim potezom mogu da reše utakmicu. Sigurno da su favoriti u današnjem duelu, ali fudbal i jeste najpopularniji sport upravo iz razloga što ne pobeđuje uvek favorit. Mi ćemo izaći hrabro, sa željom da na našem stadionu iskoristimo svaku priliku koja nam se ukaže da napravimo iznenađenje. Čeka nas zgusnut raspored u narednim danima, moramo da mislimo i na naredne susrete. Naš naredni rival Novi Pazar, koji je u petak igrao protiv Lučana, imaće dva dana više za odmor i pripremu utakmice u četvrtak, a pri tome nas očekuje i put od pet sati, što samo po sebi nije lako i donosi dodatno opterećenje ekipi. Nismo srećni što je tako, ali ne odustajemo.’’

Meč 28. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Radnika i TSC-a igra se u nedelju 02. aprila 2023. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Radnik