Kragujevački Radnički 1923 u okviru 36. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dejan Joksimović ističe da je protivnik šampionski tim crveno-belih, čiji rezultati najbolje govore o kvalitetu, ali se nada pozitivnom rezultatu:

’’Mi u ovu utakmicu ulazimo bez neke veće rezultatske presije, ali sa željom da se protiv najkvalitetnije ekipe u prvenstvu prikažemo u najboljem mogućem svetlu, kao što smo to uradili i u prethodne dve utakmice sa njima u ovoj sezoni. Svakako ćemo pokušati da i na ovoj utakmici nametnemo neki naš model igre i da na taj način probamo da postignemo gol, što bi nam povećalo izglede da dođemo do pozitivnog rezultata. Takođe, ova utakmica daće nam i određene povratne informacije o tome šta nam je potrebno kako bismo naredne sezone mogli da budemo još konkurentniji ekipama iz samog vrha tabele. O kvalitetima ekipe Crvene zvezde najbolje govore njeni rezultati. Oni su još pre par kola osigurali novu titulu, a sada su pobedom nad TSC-om u polufinalu Kupa Srbije došli nadomak osvajanja duple krune. Ako se ne varam, oni su vezali skoro 60 utakmica bez poraza u domaćem prvenstvu, što je zaista impozantan niz koji će sasvim sigurno gledati da produže u utakmici sa nama. Naravno da očekujem pune tribine i jednu lepu fudbalsku atmosferu. Iskreno se nadam da će Kragujevčani u velikom broju doći da podrže ekipu u poslednjoj utakmici na ’’Čika Dači’’ ove sezone i da će ta njihova podrška inspirisati igrače da pruže svoj maksimum na terenu i dođu do pozitivnog rezultata protiv najbolje ekipe u prvenstvu.’’

Meč 36. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Radničkog 1923 i Crvene zvezde igra se u subotu 20. maja 2023. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Radnički 1923