Surdulički Radnik u okviru 37. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Subotici gde će odmeriti snage sa ekipom Spartaka Ždrepčeve krvi.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Slavoljub Đorđević prezadovoljan je nastupima tokom prolećne polusezone i činjenicom da je obezbeđen barem baraž za opstanak u elitnom rangu:

’’Pred nama je poslednja utakmica u sezoni. Samo mi, mislim na moj stručni štab i igrače, znamo kroz šta smo prošli tokom prethodna tri meseca. Želim da im čestitam na posvećenosti obavezama i trudu koji su uložili. U utakmicu sa Spartakom ulazimo u situaciji da imamo obezbeđen baraž i priliku da izborimo opstanak direktno. Ne zavisi sve od nas, pitaju se i drugi. To ne menja ništa u našem pristupu, isprsićemo se koliko god možemo. Subotičani su sjajno odigrali plej-aut i pod vođstvom kolege Milanovića obezbedili opstanak. Imaju fantastičan tim, Hrstić, Srećković, Ado, Šimura su igrači koje bi svaki trener poželeo u svom timu. Mi ćemo pokušati da iskoristimo i najmanju šansu ako nam se ukaže. Podsetiću vas da smo na polusezoni imali osam bodova. Moji igrači su zaslužili sve pohvale i siguran sam da će i sutra dati sve od sebe. Ako izborimo opstanak biće to istorijski uspeh u rangu onog koji sam ostvario u prethodnom mandatu u Surdulici kada smo bili šesti i igrali polufinale Kupa Srbije.’’

Meč 37. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Spartaka ŽK i Radnika igra se u subotu 27. maja 2023. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Radnik