Kragujevački Radnički 1923 u okviru 37. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Čukaričkog.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Dejan Joksimović najavljuje veliku borbu sa kvalitetnim rivalom i priželjkuje pozitivan rezultat:

’’Pred nama je još jedan veliki izazov na samom kraju prvenstva. Izuzetno poštujemo ekipu Čukaričkog i sve ono što je postigla u ovoj sezoni. Pored toga što su igrali finale Kupa Srbije i dalje su u konkurenciji za to drugo mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Sa druge strane, za nas ova utakmica predstavlja još jednu priliku za dokazivanjem protiv jednog respektabilnog rivala i iskreno se nadam da ćemo je iskoristiti na najbolji mogući način. Mi smo u prethodne dve utakmice pokazali da posedujemo kvalitet da se dostojno suprotstavimo ekipi Čukaričkog. Sigurno da se naš pristup neće menjati ni u ovoj utakmici u koju ulazimo bez bilo kakvih kalkulacija i vođeni željom za pobedom. I pored brojnih kadrovskih problema koje imamo pred ovu utakmicu mi ćemo svakako nastojati da se nadigravamo sa ekipom Čukaričkog u nameri da dođemo do pozitivnog rezultata. Verujem i da će ovi momci koji budu dobili priliku u nedelju pružiti svoj maksimum i da će uspešno izneti teret utakmice na svojim plećima.’’

Meč 37. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Čukaričkog i Radničkog 1923 igra se nedelju 28. maja 2023. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Radnički 1923