Surdulički Radnik u prvom meču baraža za popunu Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Grafičara.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Slavoljub Đorđević očekuje težak meč, ali veruje da njegov tim može do velikog uspeha, opstanka u elitno rangu nakon izuzetno loših rezultata u jesenjoj polusezoni:

’’Došli smo u situaciju da uradimo ono što je bilo nezamislivo na polusezoni, da izborimo opstanak u ligi. Osvojili smo 27 bodova u ovoj godini i po učinku u ovom periodu smo u samom vrhu tabele. Igramo protiv Grafičara, tima koji dobro poznajem i u kojem radi mnogo mojih prijatelja. Trenera Neđića znam još iz omladinske škole Crvene zvezde, kao i predsednika Slobu Govedaricu čiji rad i posvećenost fudbalu izuzetno cenim. Poznajem i dosta igrača našeg protivnika. Reč je o izuzetnom talentovanim momcima koji predstavljaju budućnost srpskog fudbala. Pokušaće protiv nas da ostvare istorijski uspeh i plasiraju se u Super ligu. Imaju sistem, igraju napadački i verujem da ni danas, a ni u nedelju. neće odstupiti od svog stila igre. Vodiće se velika borba tokom svih 180 minuta, ulog je veliki i svaka greška može skupo da košta. U svakom slučaju Grafičar plasmanom ili mi opstankom, napravićemo istorijski rezultat. Pored mladosti, najveća snaga Grafičara je kapiten Luis Ibanjez, fudbaler koji je igrao u Ligi šampiona. Tu su i provereni superligaški igrači poput Stojčeva i Đurića. Možemo do pozitivnog rezultata samo ako budemo igrali na maksimumu svojih mogućnosti.’’

Prvi meč baraža za popunu Mozzart Bet Super lige Srbije između Grafičara i Radnika igra se u sredu 31. maja 2023. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Radnik