Ivanjički Javor Matis u okviru 3. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Čukaričkog.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Radovan Ćurčić zadovoljan je startom šampionata, pa se nada da će u predstojeća tri duela sa izuzetno jakim rivalima uspeti da ’’otkinu’’ neki bod:

’’Prvenstvo je praktično tek počelo, mnogo rada je tek pred nama. Tražimo sistem igre koji nam najviše odgovara i u kome bi većina igrača dala najviše što mogu. Zadovoljan sam i igrom u prethodna dva kola, ali svestan sam da su oba meča mogla da odu i u drugom pravcu. Ima mnogo dobrih stvari u našoj igri, ali još jednom ponavljam, tu su i stvari koje nisu bile dobre.  U  hodu i njih moramo ispravljati kako bismo došli na željeni nivo. Sve u svemu, dva rezultata sa kojima smo otvorili prvenstvo, prevazilaze naša očekivanja. Predstoji nam serija od tri utakmice sa timovima koji nas predstavljaju u Evropi, gostujemo Čukaričkom i Partizanu, između toga nam dolazi TSC. Ne treba mnogo trošiti reči o kvalitetu tih timova, na nama je da pokušamo da ih iznenadimo i ’’otkinemo’’ neki bod ukoliko se ukaže prilika. Sa četiri boda na kontu u te mečeve ulazimo rasterećeniji, ali ne i manje motivisani ili fokusirani. Naš sledeći protivnik već godinama igra važnu ulogu u domaćem prvenstvu i nikako nisu slučajno tu gde jesu. Imaju razvijen sistem i kontinuitet, za svako poštovanje. Čukarički je apsolutni favorit, ali svakako nećemo nositi u Beograd belu zastavu.’’

Meč 3. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Čukaričkog i Javor Matisa igra se u subotu 12. avgusta 2023. godine, sa početkom u 21:00 čas.

FOTO: FK Javor Matis