Fudbalski klub iz Bačke Palanke juče je ozvaničio saradnju sa novim šefom stručnog štaba Draganom Ivanovićem , a uprava kluba organizovala je njegovo predstavljanje.

U prostorijama superligaša OFK Bačka juče je organizovano predstavljanje novog šefa stručnog štaba Dragana Ivanovića. Ispred ovog kluba potpisivanju ugovora su prisustvovali sportski direktor Mile Tešić i tehnički direktor Lazar Vještica.

Novi šef struke ekipe iz Bačke Palanke je u svom prvom obraćanju predstavnicima medija istakao da očekuje odličnu saradnju  i ostvarenje zacrtanih ciljeva kluba:

’’OFK Bačka je odlično organizovan klub sa ambicijom da bude stabilan superligaš. Dobro su mi poznate prilike u klubu, jer smo već izvesno vreme bili u pregovorima da preuzmem ekipu. Imam tu i dosta prijatelja i nisam mogao da odbijem poziv, uz obećanje da će za mnom vrlo brzo stići i nekoliko pojačanja. Rešavaćemo sve u hodu, jer prvenstvo je krenulo. Predstoji premijera na domaćem terenu protiv Voždovca i nadam se da ćemo, uz podršku navijača, upisati prvu pobedu.’’

Dragan Ivanović (47) je tokom prethodnih sezona predvodio ekipe ČSK-a iz Čelareva, Napretka i Vojvodine.