Kruševački Napredak u okviru 5. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Subotici gde će odmeriti snage sa ekipom Spartaka Ždrepčeve krvi.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Dragan Perišić ističe da očekuje da njegovi igrači konačno izbore pobedu:

’’Čeka nas jako važna i takmičarski zahtevna i čvrsta utakmica i krajnje je vreme da počnemo da beležimo pozitivne rezultate. Posebno mi je značajno i da igrači nastave da dižu formu. Biće ovo jedan veliki test za sve nas, s obzirom da smo već duže vreme u rezultatskoj krizi i očekujem da počnu da se dešavaju pozitivnije stvari. Nema svrhe više pričati da li smo protiv Mladosti igrali dobro ili loše, da su se momci trudili, pošto nismo uspeli da osvojimo ni bod. Prioritet je da se iz Subotice vratimo sa pozitivnim rezultatom. Rekao sam igračima da se fokusiraju na svoju ulogu u timu, verujem u njih i verujem da će doći trenutak, nadam se da će to biti u nedelju, da konačno zabeležimo pobedu. Sa dolaskom novog trenera Spartak je promenio sistem, ali upoznati smo sa svim vrlinama i manama Subotičana. Znamo koji je njihov, ali i mi imamo svoj cilj, da donesemo bodove.’’

Meč 5. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Spartaka ŽK i Napretka igra se u nedelju 27. avgusta 2023. godine, sa početkom u 19:30 časova.

FOTO: FK Napredak