Ivanjički Javor Matis u okviru 5. kola Mozzart Bet Super Lige Srbije gostuje u Beogradu gde će omeriti snage sa ekipom Partizana.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Radovan Ćurčić ističe da je i njegova ekipa izašla iz teškog poraza, ali da se kroz trenažni proces i pripremu utakmice oporavila:

’’Idemo na noge apsolutnom favoritu, bez obzira na rezultat koji su napravili u evropskoj utakmici. Svesni smo njihovog kvaliteta. Trudimo se da se što bolje pripremimo za utakmicu, budemo koncentrisani. Maksimalno smo bili posvećeni radu u ovoj sedmici, i mi smo izašli iz teškog poraza, ne zbog kvaliteta protivnika, već zbog grešaka koje smo napravili na toj utakmici i skupo ih platili. Jesmo bili uzdrmani, ali mislim da se ekipa kroz trenažni proces uzdigla i mislim da ćemo dati sve od sebe. Da li će to biti dovoljno da odigramo dobru utakmicu i ostvarimo povoljan rezultat, videćemo.’’

Meč 5. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Partizana i Javor Matisa igra se u nedelju 27. avgusta 2023. godine, sa početkom u 19:35 časova.

FOTO: FK Javor Matis