Ekipa beogradskog Partizana u okviru 6. kola Mozzart Bet Super lige Srbije biće gost gradskog rivala, ekipe IMT-a.

Šef stručnog štaba crno-belih Igor Duljaj ističe da je domaći tim najprijatnije iznenađenje starta šampionata, ali da ipak sve zavisi od toga kako će njegov tim odigrati:

’’Ispali smo iz Evrope, što naravno nije pohvalno. Igramo protiv jedne od najmlađih ekipa u ligi, to je najprijatnije iznenađenje, tim koji je dobio Čukarički sa 3:0, a mogli su da uzmu bodove i u Bačkoj Topoli. Očekujem da ćemo i sutra odigrati kako znamo i umemo i naravno ono što raduje imaćemo podršku navijača i oni će biti izuzetno važan faktor, jer će na neki način da podignu energiju igrača na viši nivo. Kolega Jandrić je odlično uklopio ekipu. Kada tim nema pritiska veoma je lako za njih da igraju, posebno sada protiv Partizana gde će imati dodatni motiv, što je normalno, jer žele da se dokažu. Najvažnije je kako ćemo mi da izgledamo na sutrašnjoj utakmici. Neće biti lako, ali umor ne sme da bude nikakav alibi, pogotovo kad je Partizan u pitanju. Ako sutra malo padnemo imaćemo jednu posebnu podršku, znači biće navijači Partizana, koji ako budemo padali biće ti koji će da nas podignu.’’

Meč 6. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između IMT-a i Partizana igra se u nedelju 03. septembra 2023. godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: FK Partizan