Pančevački Železničar u okviru 6. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Čukaričkog.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Aleksandar Linta sa respektom je govorio o predstojećem rivalu, ali je optimista kada je reč o ishodu to susreta:

’’Ulazimo u drugu nedelju rada od kada sam došao u klub. Iza nas je desetak treninga i zadovoljan sam kako su me igrači prihvatili, ali i njihovom energijom. Naravno da ima šta da se popravlja, ali s druge strane, zadovoljan sam i kako smo izgledali u Novom Pazaru. Rezultat jeste jako bitan, ali bitan je i način na koji se dođe do njega. Momci su uglavnom sprovodili sve što smo se dogovorili i ako nastavimo tako da radimo uveren sam da rezultat mora da dođe. Nadamo se već u prvoj narednoj utakmici, bez obzira na renome protivnika. Izuzetno cenimo Čukarički, njihov stručni štab i igrački kadar, ali ja sam optimista i nadam se povoljnom ishodu.’’

Meč 6. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Železničara i Čukaričkog igra se u ponedeljak 04. septembra 2023. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Železničar