Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 7. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Pančeva, ekipu Železničara.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Žarko Lazetić poziva svoje igrače na oprez i ističe da je neophodan fokus na meč sa Pančevcima, a ne na duel sa Vest Hemom:

’’Posle pauze koju smo imali i dobre serije u prethodnim kolima čeka nas nova izazovna utakmica. Igračima sam rekao da sav fokus treba da im bude samo na ovoj utakmici. Ako ne budemo kakvi treba protiv Železničara, bolje da ne idemo u London i ne igramo protiv Vest Hema. To što su nam neki mediji već upisali tri boda, ili se samo priča o utakmici u Londonu, nešto je što mi se ne dopada. To sam video i kod svojih igrača, prvi put na treninzima fokus nije onakav kakav želim. Prvo igramo sa Železničarom, a tek onda sa Vest Hemom. Zato očekujem od igrača da budu fokusirani, koncentrisani i da na meču budu onakvi kakvi jesu. Ne bi zato smeli da se kockamo i olako uđemo u utakmicu. Naravno da možemo i da izgubimo od Železničara, to je fudbal, gde svako svakoga može da pobedi. Nadam se da igrači neće upasti u zamku priče o utakmici koja dolazi tek za deset dana, već da ćemo nastaviti sa dobrim rezultatima kao do sada. Nas je na drugo mesto prošle sezone i dobre rezultate ove sezone, sa pet vezanih pobeda i bez primljenog gola, dovelo to što smo na svakom treningu i utakmici bili koncentrisani, fokusirani, igrali sa puno strasti i energije i na taj način pobeđivali. Ponekad i uz malo sreće, ali koju smo zaslužili predanim radom. Zato očekujem od svojih igrača da nećemo izazivati sreću i sudbinu, te da se nećemo igrati sa nečim što stvaramo toliko vremena. Iz tih razloga će ova utakmica biti veliki izazov za mene i igrače, da vidimo koliko možemo da nosimo sve ovo što nam se dešava i ovaj ritam koji nam predstoji. Imamo određene probleme sa igračima. Tri mlada reprezentativca, što nam je imponovalo, odigrali su skoro po 90 minuta protiv Azerbejdžana pre samo dva dana i ovom prilikom im čestitamo na pobedi. Probleme sa povredama imaju Cvetković, Čalušić i Ćirković, tako da će ovo zasigurno biti jedna vrlo izazovna utakmica.’’

Meč 7. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između TSC-a i Železničara igra se u subotu 16. septembra 2023. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK TSC