Novosadska Vojvodina u okviru 7. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Subotici gde će odmeriti snage sa ekipom Spartaka Ždrepčeve krvi.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Ranko Popović istakao je da su tokom pauze odrađene mini pripreme, da je to imalo pozitivan efekat i prijalo igračima, ako se izuzme situacija sa teškim zdravstvenim stanjem Džonatana Bolingija koje je sve zabrinulo:

’’Mi smo se za utakmicu pripremili na najbolji mogući način i želim da se zahvalim predsedniku i klubu što su nam omogućili da odradimo mini pripreme tokom ove pauze, van Novog Sada. Meni je to značilo sa više aspekta, jer od kako sam došao nisam imao ni mnogo prilike da upoznam ekipu. Za utakmicu sa Spartakom znamo sve, kao i oni o nama. Meni je najvažnije šta ćemo mi da radimo. Ako budemo ponovili ovo što smo radili na pripremama, verujem da će biti pozitivan rezultat. Spartak je tokom ove pauze potpisao trojicu ozbiljnih igrača, što je dokaz da klub ozbiljno radi. Ja sam u prijateljskim odnosima sa Spartakom i ova utakmica za mene ima poseban značaj. Radili smo u mnogim segmentima, a drago mi je ako igrači to osete i primete napredak. Za sedam dana može mnogo da se uradi ako svi gledamo u istom smeru. Mi smo dodatno nagovestili u kom pravcu hoćemo da idemo. Sedam dana nije mnogo, ali može da bude dovoljno. Osnov svega je fizička sprema, na kojoj smo morali da radimo. Igrači su napunili baterije i meni je drago da igrači neke stvari na terenu mogu da rade u nekoj drugoj brzini, a ne kao do sada. Pauza nam je izuzetno prijala, ako izuzmemo ovaj slučaj sa Bolingijem. Bilo bi najlepše da on sutra bude još bolje, a mi da pobedimo i da ga sačekamo da se uskoro vrati.’’

Meč 7. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Spartaka ŽK i Vojvodine igra se u subotu 16. septembra 2023. godine, sa početkom u 20:15 časova.

FOTO: FK Vojvodina