Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 7. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Siniša Dobrašinović ističe da su gosti u usponu forme i da su dva vezana trijumfa doprinela da u meč ulaze bez velikog opterećenja:

“Mislim da ćemo biti sto odsto spremni, što je neophodno za pozitivan rezultat. Probaćemo da iskoristimo njihove loše strane i pobedimo. Kruševljani dolaze bez opterećenja. Imaju momentum posle dva vezana trijumfa. Deluju dosta dobro kao ekipa. Dolaskom Ljajića i Sume naglo se povećao naš kvalitet, kao i kvalitet lige. To je dobro za grad, za srpski fudbal. Oni su i magnet za publiku. Čini mi se da ćemo svi da imamo koristi, klub, ja kao trener i navijači Pazara. Kada su u pitanju njihove uloge u timu, sve zavisi od toga koliko su trenutno fizički spremni. Sklapaćemo ekipu u odnosu na taj faktor.’’

Meč 7. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Novog Pazara i Napretka igra se u nedelju 17. septembra 2023. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Novi Pazar