Kruševački Napredak u okviru 7. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Novom Pazaru gde će odmeriti snage sa istoimenom ekipom.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Dragan Perišić svestan je da u Novom Pazaru vlada fudbalska euforija i da neće biti lako adaptirati se na ambijent i stići do bodova:

’’Prethodne dve nedelje iskoristili smo da adaptiramo nove igrače, da osvežimo one koje su do sada izneli veći teret, kao i da pojedincima podignemo formu s obzirom da ćemo u narednom ciklusu imati tri utakmice u roku od sedam dana. Raduje me dolazak novih igrača, nije u pitanju samo kvantitet, već iz velikog kvaliteta koji sada posedujemo pojavljuje se još veća konkurencija. Svaki od igrača sada mora da se trudi da bude u najboljoj formi, jer u svakom trenutku ima alternativu, koja umesto njega može da uskoči. Što se tiče gostovanja u Novom Pazaru ključna stvar će biti da se što pre adaptiramo na ambijent, jer smo svesni euforije koja će nas čekati. Ekipa Novog Pazara je prošla sličan put kao i mi, mislim na odlazak velikog broja igrača, i sada je i na nama i na njima da što pre uklopimo sve novajlije, što može biti i ključ uspeha u nedeljnom duelu.’’

Meč 7. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Novog Pazara i Napretka igra se u nedelju 17. septembra 2023. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Napredak