Beogradski IMT u okviru 7. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Nišu gde će odmeriti snage sa ekipom Radničkog iz Niša.

Šef stručnog štaba ’’traktorista’’ Nebojša Jandrić plaši se stanja terena na Čairu, koji može biti najveća prepreka za ostvarenje željenog rezultata:

’’Protivnik ima svoj kvalitet, imaju tri boda, težak raspored i zaslužuju više. Na Čairu uvek igraju otvoreno, napadački, što nam odgovara, jer i mi odlazimo da se u otvorenoj borbi nadigravamo. Pitanje je u kakvom je stanju teren, koji može biti veliki protivnik unapređenju igre. Vidim da se rival u finišu pojačao sa nekoliko igrača. Mi smo doveli ofanzivnog veznog Aleksandra Zueva iz Krila Sovjetov, ranije je nastupao za Spartak, Himki i Rubin. Ranije je iz Voždovca došao centralni vezni Edin Ajdinović. S obzirom da nisu prošli pripreme, nisu dovoljno spremni i moraju u narednom periodu da što pre dođu do željenog nivoa forme kako bi konkurisali za sastav.’’

Meč 7. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Radničkog iz Niša i IMT-a igra se u nedelju 17. septembra 2023. godine, sa početkom u 19:30 časova.

FOTO: FK IMT