Beogradski Voždovac u okviru 8. kola Mozzart Bet Super lige gostuje u Subotici gde će odmeriti snage sa ekipom Spartaka Ždrepčeve krvi.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Marko Savić ističe da domaći tim u svom sastavu ima iskusne i kvalitetne igrače, ali i mane koje će pokušati da iskoriste:

’’Spartak je veoma kvalitetna i čvrsta ekipa, koja zna šta hoće i postoje automatizmi u njihovoj igri na kojima insistiraju i koje ponavljaju. Poseduju veliki broj iskusnih i vrhunskih igrača koji su klasa u našem prvenstvu, kao što su Ubiparip, Mudrinski, Kerkez, ali ja bih izdvojio Bjelovića i Jocića koji su baš po mom ukusu. Naravno, kao i svaka ekipa i oni imaju određenih mana koje ćemo mi pokušati da iskoristimo. Na nama je da nametnemo naš stil igre u što većem periodu utakmice i da na ovom gostovanju budemo više takmičarski nastrojeni nego u Kruševcu. Atmosfera u ekipi je odlična.’’

Meč 8. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Spartaka ŽK i Voždovca igra se u petak 22. septembra 2023. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Voždovac