Beogradska Crvena zvezda u okviru 10. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog.

Šef stručnog štaba crveno-belih Barak Bahar ističe da nema vremena ni razloga da se u ovoj fazi gleda na tabelu i da je u ovom momentu najvažnije fokusirati se na predstojeći duel:

’’Pratili smo utakmice Radničkog, videli smo dobre stvari u njihovoj igri i da stvaraju šanse. Taktički su vrlo dobra ekipa. Sigurno neće biti lako na terenu. Što se tiče igrača koji će istrčati na teren, to uvek zavisi od protivnika i trenutne forme. Ima još vremena da se pripremimo, pre nego što se odlučim za startnih jedanaest. Što se tiče duela sa ekipom Jang Bojsa biće vremena, sada je bitan meč protiv Radničkog iz Niša i maksimalno smo fokusirani na taj duel. Poraženi smo u prethodne dve utakmice nacionalnog prvenstva i svesni smo da je to previše. Razmišljamo samo o sutrašnjem meču. Katai je i dalje povređen. Nije trenirao sa ekipom i ima problem sa leđima. On je veoma važan igrač za ekipu, čekamo da se vrati, ali u ovom trenutku nije spreman. Videćemo da li je pauza prijala igračima. Nekada je dobro da igrači startuju sveži i odmorni, kao i da imaju nekoliko dana pauze. Međutim, sa druge strane, nekada to i nije toliko dobro. Volim pritisak, on je neophodan u ovom poslu. Ukoliko ga ne bih osećao, možda bi to značilo da treba da promenim profesiju. Što se tiče stanja na tabeli, još uvek je rano govoriti o tome, s obzirom da je u toku prvi deo prvenstva. Očekuje nas još mnogo utakmica, rano je da gledamo na kom se mestu na tabeli nalazi Crvena zvezda. Situacija je takva da moramo da se fokusiramo na sledeću utakmicu. Verujem da će meč protiv Radničkog uz ispunjene tribine biti veliki ’’vetar u leđa’’ pred Jang Bojs.’’

Meč 10. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Crvene zvezde i Radničkog iz Niša igra se u subotu 30. septembra 2023. godine, sa početkom u 18:05 časova.

FOTO: FK Crvena zvezda