Lučanska Mladost u okviru 10. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Igor Savić ističe da slede teški dueli sa TSC-om i Partizanom, ali da njegov sastav ima mogućnosti i kvaliteta da im se suprotstavi:

’’TSC i Partizan imaju zaista dovoljno timskih i individualnih vrednosti, da se moraju jednostavno poštovati kao protivnici. Naravno da se nećemo unapred predati i odreći ako ništa drugo, ono bar nade da ih možda i možemo iznenaditi. Naš sastav ima mogućnost da se suprotstavi i tako kvalitetnim protivnicima, a koliko ćemo u tome uspeti, ostaje da se vidi. Svojevremeno sam po dolasku u Lučane naglasio da je ovo za mene i ukazana čast, ali i istinski profesionalni izazov. Pre četiri godine bio sam angažovan u stručnom štabu Mladosti kao pomoćni trener i imao sam priliku da se upoznam o kakvom se klubu radi. Otuda, zadovoljan sam dosadašnjim učinkom mog tima, pritom imam odličnu komunikaciju i saradnju sa klupskim rukovodstvom i saradnicima iz stručnog štaba, zaključno i sa maksimalno pozitivnim odnosom sa mojim igračima. Idemo korak po korak ka cilju.’’

Meč 10. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Mladosti i TSC-a igra se u subotu 30. septembra 2023. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Mladost