Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 10. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Žarko Lazetić ističe da je rival u dobroj formi i da od svojih igrača očekuje da ne dozvole da Lučanci kazne njihove propuste i da odigraju organizovano i kompaktno:

’’Sada ćemo imati tri utakmice u nedelju dana, pa opet predah pre nego što nastupe dva meseca haosa sa stalnim utakmicama na svaka tri dana. Nije nam trebala ova pauza, ali sve je to viša sila i stvar na koju nismo mogli da utičemo, tako da nam preostaje da pokušamo da se prilagođavamo. Iako mi se ne sviđa sve ovo oko odlaganja utakmica, mislim da smo spremni. Imamo odlične treninge i momci na njima rade izvanredno, što meni uliva optimizam i nadu da možemo da odigramo na najvišem nivou i dođemo do povoljnog rezultata. Lučanci su protiv Voždovca bili izjednačeni, Vojvodinu su mogli da pobede, čak su i protiv Zvezde uspeli da izjednače i da većinu vremena budu egal sa njima, što mnogo govori u kakvoj su formi. Na domaćem terenu uvek igraju izuzetno dobro, nezgodan su domaćin, ali mi znamo njihov stil igre i da je pred nama veliki izazov koji će i nama dati neke odgovore. Mi smo u poslednje dve utakmice imali po tri primljena gola, tako da pre svega moramo dobro defanzivno da se organizujemo i da kontrolišemo njihove ofanzivne tranzicije sa tri igrača napred. Ne smemo da im dozvolimo da iskoriste naše propuste. Treba da budemo organizovani, kompaktni i dobri u igri iza lopte i u defanzivnoj tranziciji. Sada im uspeva da pobeđuju i postižu dobre rezultate i za razliku od prošle godine sada su puni samopouzdanja, tako da će utakmica sigurno biti odlična.’’

Meč 10. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Mladosti i TSC-a igra se u subotu 30. septembra 2023. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK TSC