Pančevački Železničar u okviru 10. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923.

Pomoćnik u stručnom štabu domaćeg tima Branislav Bajić ističe da su se u protivničkom taboru desile promene u stručnom štabu, ali da se bave samo svojom igrom u pripremi utakmice:

’’Zadovoljni smo stanjem u ekipi. Zaista smo vredno radili, ne samo u pripremi ove utakmice sa Radničkim iz Kragujevca, već i pre toga. Igrači drže odličnu atmosferu na treninzima, ispunjavaju zahteve. Kao stručni štab nismo dugo u Železničaru, ali svaki dan se vidi da igrači ’’hvataju’’ naše principe igre. Kada se vratim na prethodni period, mislim da smo mnogo dobrih stvari uradili. Ne ulazim sad u to koliko je to rezultatski ispraćeno, ali dosta toga pozitivnog je viđeno od strane Železničara u prethodnom periodu. Sigurna sam da i u narednom može da ide samo na bolje. Očekuje nas teška utakmica protiv renomiranog rivala. Znamo situaciju u kojoj je Radnički, desile su se i neke promene usled kojih obično slede i reakcije. U principu mi se više baziramo na ono što se dešava kod nas. Da ponovim, zadovoljni smo kako ide progres, zatim radom igrača, a podršku imaju. Sigurna sam da će iz svega toga doći i dobar rezultat. Zahvalio bih se Pančevcima na podršci koja mnogo znači igračima u to sam siguran. Igramo u prijatnom i lepom ambijentu, mislim da svi uživaju u istom. Svaka utakmica u Super ligi je bitna, tako da ih ne delimo na važne i one manje bitne. Sa druge strane, imamo naše adute, verujemo u tim, siguran sam da ako ispoštujemo dogovor pre meča, a nema razloga da tako ne bude, da će i rezultat biti pozitivan. Optimisti smo.’’

Meč 10. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Železničara i Radničkog 1923 igra se u nedelju 01. oktobra 2023. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Železničar